Vasastan Möbeltvätt

Miljövänlig mattvätt och möbeltvätt i Vasastan

Möbeltvätt Vasastan professionell tvätt rimliga priser.

Möbeltvätt Vasastan erbjuder dig rengöring av soffa, fåtölj eller säng hemma hos dig med professionella maskiner och tvättmedel. Snabb och effektiv tvätt med rimliga priser. Ingen startavgift tas för möbeltvätt som görs i Lidingö, Täby, Djursholm, Bromma, Årsta, Nacka dvs hela Stockholm.

Möbler som har några år på nacken blir fulla av damm, smuts och kvalster. Med rätt tvättmetod kan man få bort all smuts från möbeln. Vi använder professionella redskap och tvättmedel så att vi kan garantera dig bästa resultat.

Val av tvättmedel och redskap är avgörande inom möbeltvättsbranschen eftersom val av fel tvättmedel kan orsaka allergiska reaktioner och utslag och även kan förstöra tyget på möblerna. Vi använder oss av en våtdammsugare som har rejäl sugkraft och sköljningsförmåga som säkerställer att allt tvättmedel och eventuella fläckborttagningsmedel är borta från tyget.

Har du frågor eller funderingar om möbeltvätt eller mattvätt i hela Stockholms län, Strängnäs, Västerås, Uppsala, Enköping, Eskilstuna eller Västerås? Tveka inte att kontakta oss. Vi utför även ångtvätt av möbler om så önskas. Observera att alla möbler tål inte ångtvätt, fråga gärna oss vilken tvättmetod som är lämplig för din möbel.

Vi tar inga extra avgifter för möbeltvätt som görs i Vasastan och i hela Stockholm.

Vill du veta hur mattvätt i Vasastan går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätt i Vasastan går till? Se video.

Besöksadress

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande