Enskede

Renamattan mattvätt Enskede ger dig bästa tänkbara serviceupplevelse med gratis transport.

Företag och privatpersoner som behöver mattvätt i Enskede, Täby, Lidingö, Bromma, Djursholm, Årsta och hela Storstockholm slipper bära mid sig mattorna och vänta i veckor på att få tillbaka mattor från kemtvätt.

Miljövänlig mattvätt Enskede

Varför är det viktigt att hålla mattan ren?

En matta som är nytvättad har vackrare färger och glänser. En annan anledning är att en tvätt förlänger mattans liv och skyddar den. Smutsen i en matta skär sönder ullen. Om mattan skall lagras skyddar tvätten mot skadeinsekter samt mögel. En mattas livslängd beror mycket på den skötsel man ägnar sin matta. Det är viktigt att mattvättaren har kunskap och erfarenhet.

Om du vill förlänga livet på din matta bör du hålla den säker från smuts och sot. Även den bästa av mattor kan försämras mycket snabbt på grund av smuts.

Mattorna som hämtas från Enskede och hela Stockholm har försäkringsgaranti på fel eller skador som kan uppstå under behandling eller transport.

Vi gör det bekvämt för dig och hämtar dina mattor i Enskede och i hela Stockholm och levererar den sedan nytvättad, paketerad och 100% ren utan extra kostnad.

Vill du veta hur mattvätten i Enskede går till? Se video

Vill du veta hur möbeltvätten i Enskede går till? Se video.

Informera

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande