Västerås

Snabb och pålitlig mattvätt i Västerås med rimliga priser.

Behöver du få din matta tvättad så är det bara att kontakta oss och låta oss att sköta resten åt dig. Det kostar endast 275 kronor för hämtning och lämning.

Renamattan grundades 2009 i Stockholm. Vi tog över en del av militärområdets gamla tvättanläggning och vi har sedan dess moderniserat hela tvätteriet med en av de modernaste maskinerna som finns på marknaden, för ett professionellt resultat och för att minska miljöpåverkan.

Vi har många års erfarenhet inom matt-och möbeltvätt och även mattreparationsbranschen från Danmark, där vi har vårt dotterbolag Sultan Tæpperens i Karlslunde. Vi uppdaterar oss regelbundet med alla nyheter inom matt-och möbeltvätt då det är viktig att hitta nya lösningar för att uppnå det perfekta resultatet. Vi tar mattvätt på största allvar och gör vårt jobb med noggrannhet.

För att kunna tvätta en matta på rätt sätt så ska tvättaren veta allt om mattan, bl.a. var den är tillverkad, vilka material den innehåller och vad det är för slags färg man har använt vid tillverkning.

Vi anser även att personalen som tvättar mattor ska kunna allt om en matta. Personalen ska ha kunskapen för att laga en matta om det behövs. Vi kan utföra alla sorters lagning på en matta.

Vi tvättar mattor och möbler i Västerås och erbjuder er hämtning av mattorna från er adress med säkerhet. När vi hämtar din matta i Västerås så får du alltid kvittens och mattan levereras till dig inplastad 100% ren och fräsch.

Vill du veta hur det går till att tvätta matta i Västerås? Se video.

Vill du veta hur det går till att tvätta möbler i Västerås? Se video.

Informera

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande