Nacka

Mattvätt och mattreparation Nacka, rena mattor, rimliga priser.

En av fördelarna med vår mattvätt är att du undviker långa väntetider och krångliga och opålitliga transporter.

Vi hämtar din matta från adressen i Nacka och i hela Stockholm och du får en inlämningskvittens med information om din matta. Mattan märks med samma serienummer som finns på din kvittens.

Tvätta mattor och möbler i Nacka med hög säkerhet

För att kunna tvätta en matta på rätt sätt så ska tvättaren veta allt om mattan, bl.a. var den är tillverkad, vilka material den innehåller och vad det är för slags färg man har använt vid tillverkning.

Personalen som tvättar mattor ska kunna allt om en matta och ska ha kunskapen för att laga en matta om det behövs. Vi på Renamattan kan utföra alla sorters lagning på en matta. Vi vill göra mattvättandet så enkelt som möjligt för våra kunder och hämtar och lämnar därför mattan hos kunden utan kostnad inom Stockholms län.

Behöver du tvätta soffan eller fåtöljen?

Vi tvättar din soffa, fåtölj och din pall på plats med många års erfarenhet och trevlig personal. Du kan bläddra på hemsidan och se hur vi tvättar dina möbler i Nacka .

Vill du tvätta din matta i Nacka eller Stockholm tveka inte att kontakta oss. Vi har ofta gratis hämtningar av mattor från Nacka och i hela Stockholm.

Vill du veta hur det går till att tvätta matta i Nacka? Se video.

Vill du veta hur det går till att tvätta möbler i Nacka? Se video.

Informera

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande