Täby

Specialicerad Mattvätt i Täby

Med hjälp av Renamattan får du smidigt rena mattor med vår mattvätt i Täby. Vi har specialiserat oss på rengöring av mattor och möbler vilket medför att vi får riktigt bra resultat.

Vi tvättar heltäckningsmattor och lösa mattor i Täby med hjälp av professionella maskiner och tvättmedel med ständigt uppdaterad personal inom mattvätt.

Har du fått skada på mattan så behöver du inte oroa dig, vi reparerar din matta om det behövs.

Renamattan Mattvätt och möbeltvätt grundades 2009. Vi tog över en del av ett militärområdes gamla tvättanläggning och vi har sedan dess moderniserat hela tvätteriet med en av de modernaste maskinerna som finns på marknaden, för ett professionellt resultat och för att minska miljöpåverkan.

Förvara mattan på rätt sätt

Förvara din matta rullad, gärna på en torr och sval plats, undvik helst källare och vind eftersom dessa utrymmen lättare drar till sig skadedjur. Eftersom mattor tillverkas av naturliga material, utan gifter, ökar risken för skadedjur. Undvik också att exponera mattorna för direkt solljus som kan bleka dem.

Rulla ihop mattan försiktigt med luggen inåt, gärna runt ett papprör, så att det inte uppstår några veck. Lägg ner lite malkulor som extra skydd mot skadedjur. Knyt därefter ett par band runt mattan så att den inte rullas upp. Emballera mattan väl, gärna ett par större plastsäckar över och förslut ändarna väl med tejp. Ta fram mattan minst var tredje månad för att rulla ut och dammsuga den. Du bör också kontrollera mattan noga så att inga skadedjur letat sig in i luggen, lägg även i fler malkulor eftersom dessa tappar effekt med tiden.

Viktigt att tänka på är att mattan under inga omständigheter får vara fuktig eller blöt när du rullar ihop den för förvaring. Tänk också på att inte förvara mattan stående, då den riskerar att tappa formen. Behöver du förvara mattan i en källare, tänk på att inte lägga den direkt på betonggolvet som kan vara fuktigt, lägg istället ett par brädor under så att mattan kommer upp en bit.

Om du är i behov av mattvätt eller möbeltvätt i Täby eller Stockholm tveka inte att kontakta oss. Vi har ofta gratis hämtningar av mattor från Täby och i hela Stockholm.

Vill du veta hur mattvätten i Täby går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätten i Täby går till? Se video.

Kostnadsfri hämtning och lämning av mattor inom hela Täby med rimliga priser.

Informera

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande