Om oss

Mattvätt och möbeltvätt av alla sorters mattor samt möbler, både för privatpersoner och företag.

Renamattan Mattvätt och möbeltvätt grundades 2009 i Stockholm. Vi tog över en del av ett gammalt militärområdes tvättanläggning och vi har sedan dess moderniserat hela tvätteriet med en av de modernaste maskinerna som finns på marknaden, för ett professionellt resultat och för att minska miljöpåverkan.

Vi har många års erfarenhet inom matt-och möbeltvätt och även mattreparationsbranschen från Danmark, där vi har vårt dotterbolag Sultan Tæpperens i Karlslunde. Vi uppdaterar oss regelbundet med alla nyheter inom matt-och möbeltvätt då det är viktig att hitta nya lösningar för att uppnå det perfekta resultatet. Vi tar mattvätt på största allvar och gör vårt jobb med noggrannhet.

För att kunna tvätta en matta på rätt sätt så ska tvättaren veta allt om mattan, bl.a. var den är tillverkad, vilka material den innehåller och vad det är för slags färg man har använt vid tillverkning.

Vi anser även att personalen som tvättar mattor ska kunna allt om en matta. Personalen ska ha kunskapen för att laga en matta om det behövs. Vi på Renamattan kan utföra alla sorters lagning på en matta. Vi vill göra mattvättandet så enkelt som möjligt för våra kunder och hämtar och lämnar därför mattan hos kunden utan kostnad inom Stockholms län.

Informera

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande