Bromma Möbeltvätt

Miljövänlig möbeltvätt och mattvätt i Bromma

Möbeltvätt hemma hos dig i Bromma

Att tvätta möblerna på plats minimerar riskerna att skada dom under transport och du som kund slipper transportkostnader i hela Bromma.
Vi på Renamattan vill säkerställa korrekt hantering vid mattvätt och möbeltvätt för att minimera risken för smittspridning bland våra kunder och personal. Vi har nu skärpt våra hygienrutiner och ändrat val av tvättmedel som är effektivare och fortfarande skonsamma för miljön. Vid mattvätt och möbeltvätt minimerar vi risken för direkt kontaktsmitta genom att kontinuerligt tvätta händer noggrant med tvål, vatten och handdesinfektion. Vi hoppas genom våra åtgärder att du skall känna trygghet i att anlita oss för mattvätt och möbeltvätt.

Så går möbeltvätten i Bromma till

Möbeltvätt Bromma steg för steg
  •  Innan vi väljer tvättmedel så går vi igenom din möbel.
  •  Vi täcker ditt golv med plast om det behövs.
  •  Vi sprutar på tvättmedlet i form av skum då det tränger in sig i tyget och trycker ut smutsen på ett mycket effektivt sätt.
  •  Vi borstar in tvättmedlet med hjälp av en motordriven borste.
  •  Med hjälp av en kraftfull möbeltvättsmaskin sköljer vi sedan av tyget väl.
  •  Till slut impregnerar vi tyget (tillval).

Inga dolda avgifter

Möbeltvätt Bromma och Stockholm erbjuder dig rengöring av soffa, fåtölj eller säng hemma hos dig med professionella maskiner och tvättmedel. Snabb och effektiv tvätt med rimliga priser. Ingen startavgift tas för möbeltvätt som görs i hela Bromma och Stockholm. Se video

Besöksadress

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande