Tyresö

Tvätta mattor i Tyresö

Hos oss tvättas alla sorters mattor och även heltäckningsmattor både för företag och för privatpersoner. Orient och äkta mattor brukar vara färgade med rotfärg, dvs naturliga färger från olika växter. Mattor som är färgade med rotfärg har klarare och livligare färger, men de är inte lika tåliga som syntetiska färger. Därför är det av stor vikt att mattvättaren har kunskap och erfarenhet samt använder rätt teknik och medel vid tvätt av mattor, särskilt äkta mattor och orientmattor. En äkta mattas färger går inte att återställa om den inte tvättats på rätt sätt. 

Vi tvättar alla typer av mattor med moderna maskiner och modern teknik

Fri hämtning och lämning av mattor i Tyresö och i Stockholm

Mattorna som hämtas i Tyresö från adressen märks med information om mattan och du får inlämningskvitto med samma serienummer som finns på mattan. Din matta levereras efter tvätt inplastad och 100% ren. Du betalar ingenting för frakten för mattvätt i Tyresö även om hämtnings- och lämningsadresserna är olika .

Varför är det viktig att centrifugera mattan?

Mattor som tvättas med olika tvättmedel bör centrifugeras för att i sin tur bli helt rena från smuts och tvättmedel. Med centrifugering får man bort 95% av tvättvattnet utan att skada mattan och torktiden förkortas avsevärt vilket är viktigt för att behålla mattans färger. Vår specialbyggd centrifug har även smart varvskydd.

Vill du veta hur mattvätt i Tyresö går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätt i Tyresö går till? Se video.

Besöksadress

Regementsgatan 531 151 66 Södertälje

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande