Solna

Mattvätt, möbeltvätt och Mattreparation Solna

Vi på Renamattan har specialiserat oss på rengöring av mattor, möbler och även reparation av mattorna vilket medför att vi får riktigt bra resultat.

Vi tvättar heltäckningsmattor och lösa mattor i Solna med hjälp av professionella maskiner och tvättmedel med ständigt uppdaterad personal inom mattvätt. 

Har du fått skada på mattan så behöver du inte oroa dig, vi reparerar din matta om det behövs. Du kan alltid få kostnadsfri offert på mattreparation eller svar på dina frågor kring mattvätt eller mattreparation.

Transport av mattor är kostnadsfri

Din matta hämtas i Solna från adressen och märks med information om mattan och du får kvitto med samma serienummer som finns på mattan. Mattan levereras efter tvätt inplastad och 100% ren. Du betalar ingenting för frakten för mattvätt i Solna även om hämtnings- och lämningsadresserna är olika .

Är tvättmedel och fläckborttagningen som vi använder farliga?

Vi på Renamattan får regelbundna besök av Arbetsmiljöverket som kontrollerar bl.a. vad vi använder för tvättmedel.
Vi har inga icke godkända tvättmedel i vårt tvätteri och att vattentvätta en matta med moderna maskiner och redskap minskar förbrukningen av kemikalier. Vi ställer även höga kvalitet- och miljökrav på våra leverantörer.
Alla våra tvättmedel är svanenmärkta.

Vill du veta hur mattvätt i Solna går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätt i Solna går till? Se video.

Besöksadress

Regementsgatan 531 151 66 Södertälje

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande