Södertälje

Mattvätt och möbeltvätt med rätt pris i Södertälje

Renamattan startade sin verksamhet i Almnäs, Södertälje. Vi tog över en del av militärområdets gamla tvättanläggning och vi har sedan dess moderniserat hela tvätteriet med en av de modernaste maskinerna som finns på marknaden, för ett professionellt resultat och för att minska miljöpåverkan.

Vi tvättar lösa mattor och även heltäckningsmattor åt båda privatpersoner och företag. Vi på Renamattan anpassar tvätten efter mattans material. Möbeltvätt i Södertälje görs på plats med moderna maskiner och professionella tvättmedel.

Fri hämtning och lämning av mattor i Södertälje

Mattorna som hämtas i Södertälje från adressen märks med information om mattan och du får inlämningskvitto med samma serienummer som finns på mattan. Din matta levereras efter tvätt inplastad och 100% ren. Du betalar ingenting för frakten för mattvätt i Södertälje även om hämtnings- och lämningsadresserna är olika .

Bör mattorna skakas innan tvätt?

Mattor som ska tvättas måste skakas ordentligt innan tvättning för att få bort sand, damm och andra partiklar som inte försvinner helt i tvättprocessen. Vår skakmaskin är hård mot alla oönskade partiklar som finns i mattan men med avancerade stödkuddar är den skonsam mot din matta. Med justerbar styrka kan man skaka alla typer av mattor oavsett hur gammal och känslig mattan är.

Vill du veta hur mattvätt i Södertälje går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätt i Södertälje går till? Se video.

Besöksadress

Regementsgatan 531 151 66 Södertälje

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande