Östermalm

Mattvätt och möbeltvätt i Östermalm

Renamattan mattvätt grundades i Stockholm år 2009. Vi tog över en del av militärområdets gamla tvättanläggning och vi har sedan dess moderniserat hela tvätteriet med en av de modernaste maskinerna som finns på marknaden, för ett professionellt resultat och för att minska miljöpåverkan.

Vi på Renamattan tvättar alla mattor och även heltäckningsmattor med moderna maskiner åt båda privatpersoner och företag. Vi anpassar tvätten efter mattans material. Möbeltvätten i Östermalm görs på plats med moderna maskiner och professionella tvättmedel av erfaren personal.

Fri hämtning och lämning av mattor i Östermalm

Mattorna som hämtas i Östermalm från adressen märks med kundens information och även information om mattan och du får inlämnings kvitto med samma serienummer som finns på mattan. Din matta levereras efter tvätt inplastad. Du betalar ingenting för transportering av mattorna i Östermalm och i hela Stockholm.

Reparation av mattor i Östermalm

Renamattan Stockholm erbjuder mattvätt och även mattreparation i Östermalm. Om din matta har börjat gå upp i fransarna eller i kanterna bör den repareras, den kan annars långsamt nystas upp vilket orsakar en värdeminskning av mattan. Reparation av upprepade fransar och slitna veck på långsidorna är inte så dyrt att utföra, i synnerhet om reparationen genomförs innan skadorna har blivit för omfattande.

Har Renamattan Försäkring?

Dina mattor eller madrasser är försäkrade under hela tvättprocessen och även under transportering.

Vill du veta hur mattvätt i Östermalm går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätt i Östermalm går till? Se video.

Besöksadress

Regementsgatan 531 151 66 Södertälje

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande