Möbeltvätt Vallentuna

Möbeltvätt och mattvätt Vallentuna

Att ta bort fläckar på mattan och möbeln kan vara svårt utan rätt material, medel och kunskap.

Vi har många års erfarenhet inom mattvätt och möbeltvätt i Vallentuna och hela Stockholm och även från Danmark, där vi har vårt dotterbolag Sultan Tæpperens i Karlslunde. Vi uppdaterar oss regelbundet med alla nyheter inom matt-och möbeltvätt då det är viktigt att hitta nya lösningar för att uppnå det perfekta resultatet. Vi tar mattvätt på största allvar och gör vårt jobb med noggrannhet.

För att kunna tvätta en matta och en möbel på rätt sätt så ska personalen veta allt om materialet, bl.a. var den är tillverkad, vad den innehåller och vad det är för slags färg man har använt vid tillverkning.

Vi anser även att personalen som utför tvätten ska kunna allt inom branschen. Vi vill göra möbel-och mattvättandet så enkelt som möjligt för våra kunder och hämtar och lämnar därför mattan hos kunden utan kostnad inom Stockholms län.

Möbeltvätt Vallentuna, professionell service, rimliga priser.

Soffor och fåtöljer som har några år på nacken blir fulla av damm, smuts och kvalster. Med rätt tvättmetod kan man få bort all smuts från möbeln. Vi använder professionella redskap och tvättmedel så att vi kan garantera dig bästa resultat för möbeltvätt i hela Lidingö och i Stockholm.

Att välja rätt tvättmedel och redskap är avgörande inom matt-och möbeltvättsbranschen eftersom att val av fel tvättmedel kan orsaka allergiska reaktioner och utslag. Vi använder oss av en våtdammsugare som har rejäl sugkraft och sköljningsförmåga som säkerställer att allt tvättmedel och eventuella fläckborttagningsmedel är borta från tyget.

Vill du tvätta din matta i Vallentuna tveka inte att kontakta oss. Vi har ofta gratis hämtningar och leverans av mattor från Vallentuna och i hela Stockholm.

Vill du veta hur det går till att tvätta matta i Vallentuna? Klicka här eller Se video.

Vill du veta hur det går till att tvätta möbler i Vallentuna? Se video.

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande