Möbeltvätt Tumba

Professionell möbeltvätt Tumba miljövänlig tvätt rätt pris.

Så här går möbeltvätten i Tumba till. Se video.

Vi rengör din soffa, fåtölj eller säng hemma hos dig med professionella maskiner och tvättmedel. Snabb och effektiv tvätt med rimliga priser. Du som bor i Tumba tveka inte att kontakta oss om du behöver vår hjälp med möbeltvätt eller mattvätt.

Skumtvätt är det mest effektiva och hälsosamma sättet att rengöra möbler.

Soffor och andra möbler som har några år på nacken blir fulla av damm, smuts och kvalster. Med rätt tvättmetod kan man få bort all smuts från möbeln. Vi använder professionella redskap och tvättmedel så att vi kan garantera dig bästa resultat. Du betalar inga extra avgifter för möbeltvätt som görs i Tumba.

  • Innan vi väljer tvättmedel så går vi igenom din möbel.
  • Vi täcker ditt golv med plast om det behövs.
  • Vi sprutar på tvättmedlet i form av skum, då det tränger in sig i tyget och trycker ut smutsen på ett mycket effektivt sätt.
  • Vi borstar in tvättmedlet med hjälp av en motordriven borste.
  • Med hjälp av en kraftfull möbeltvättsmaskin sköljer vi sedan av tyget väl.
  • Till sist ångtvättar vi möbeln för att få maximum resultat.
  • Vi impregnerar tyget om så önskas (tillval).
Ingen startavgift för hembesöket i Tumba.

Bra och snabb möbeltvätt i Tumba med kunnig personal. Att tvätta möblerna på plats minimerar riskerna att skada dom under transport och du som kund slipper transport kostnader.
Vi på Renamattan vill säkerställa korrekt hantering vid mattvätt och möbeltvätt för att minimera risken för smittspridning bland våra kunder och personal. Vi har nu skärpt våra hygienrutiner och ändrat val av tvättmedel som är effektivare och fortfarande skonsamma för miljön. Vid mattvätt och möbeltvätt minimerar vi risken för direkt kontaktsmitta genom att kontinuerligt tvätta händerna noggrant med tvål, vatten och handdesinfektion. Vi hoppas genom våra åtgärder att du skall känna trygghet i att anlita oss för mattvätt och möbeltvätt.

Bor du i Tumba och behöver möbeltvätt eller mattvätt så kan du ringa oss eller fylla i formuleret.

Kontakta oss

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande