Liljeholmen

Mattvätt och möbeltvätt på ett unikt sätt i Liljeholmen

Vi på Renamattan uppdaterar oss regelbundet med nyheter inom mattvättsbranschen. Mattor tvättas enligt de senaste metoderna med professionella tvättmedel och maskiner som är både effektiva och skonsamma för miljön. Vi använder en ny teknik som gör dina mattors färger klara, samtidigt som mattan blir ren och fri från ev kvalster, ohyra och har en minskad allergipåverkan.

Vi tvättar lösa mattor och även heltäckningsmattor åt båda privatpersoner och företag. Vi på Renamattan anpassar tvätten efter mattans material. Möbeltvätt i Liljeholmen görs på plats med moderna maskiner och professionella tvättmedel.

Marknadens modernaste maskiner

Mattorna som hämtas i Liljeholmen från adressen märks med information om mattan och du får inlämningskvitto med samma serienummer som finns på mattan. Din matta levereras efter tvätt inplastad och 100% ren. Du betalar ingenting för frakten för mattvätt i Liljeholmen även om hämtnings- och lämningsadresserna är olika.

Restaurering av antik matta i Liljeholmen

Vår reparations- och restaureringsverkstad med professionella mattreparatörer är specialiserade på just lagning av antika och gamla mattor liljeholmen och hela Stockholm. Vi specialiserar oss på krävande arbeten som bl.a. mattor som har fått hål, slitskador och brännmärken, men även omfransning av orientaliska mattor, röllakan och flossamattor.

Du kan alltid få gratis offert av mattreparation eller svar på dina funderingar kring mattvätt eller mattreparation i Lidingö, Täby, Djursholm, Åkersberga, Bromma, Årsta, Nacka och hela Stockholm.

Vad är vikten att hålla en mattan ren?

Nytvättad mattor har vackrare färger och glänser. En annan anledning är att en tvätt förlänger mattans liv och skyddar den. Smutsen i en matta skär sönder ullen. Om mattan skall lagras skyddar tvätten mot skadeinsekter samt mögel. En mattas livslängd beror mycket på den skötsel man ägnar sin matta. Det är viktigt att mattvättaren har kunskap och erfarenhet.

Om du vill förlänga livet på din matta bör du hålla den säker från smuts och sot. Även den bästa av mattor kan försämras mycket snabbt på grund av smuts.

Hos oss har du försäkringsgaranti på fel eller skador som kan uppstå under behandling eller transport.

Vill du veta hur mattvätt i Liljeholmen går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätt i Liljeholmen går till? Se video.

Besöksadress

Regementsgatan 531 151 66 Södertälje

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande