Kungsholmen

Mattvätt och möbeltvätt i Kungsholmen

Renamattan startade i Stockholm år 2009. Vi tog över en del av militärområdets gamla tvättanläggning och vi har sedan dess moderniserat hela tvätteriet med en av de modernaste maskinerna som finns på marknaden, för ett professionellt resultat och för att minska miljöpåverkan.

Vi tvättar lösa mattor och även heltäckningsmattor åt båda privatpersoner och företag. Vi på Renamattan anpassar tvätten efter mattans material. Möbeltvätt i Kungsholmen görs på plats med moderna maskiner och professionella tvättmedel.

Gratis hämtning och lämning av mattor i Kungsholmen

Mattorna som hämtas i Kungsholmen från adressen märks med information om mattan och du får inlämningskvitto med samma serienummer som finns på mattan. Din matta levereras efter tvätt inplastad och 100% ren. Du betalar ingenting för frakten för mattvätt i Kungsholmen även om hämtnings- och lämningsadresserna är olika .

Kan man lita på Renamattan mattvätt?

Att tvätta en matta kan gå snett och misslyckas om företaget saknar kunskap och erfarenhet. Vi har många års erfarenhet inom mattvätt och möbeltvättsbranschen med marknadens modernaste maskiner. Hos oss har du försäkringsgaranti på fel eller skador som kan uppstå under behandling eller transport.

Vill du veta hur mattvätt i Kungsholmen går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätt i Kungsholmen går till? Se video.

Besöksadress

Regementsgatan 531 151 66 Södertälje

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande