Djursholm

Miljövänlig och smidig mattvätt Djursholm

Att tvätta en matta med jämna mellanrum ger mattan ett längre livslängd och minskar allergipåverkan. Mattor ska alltid tvättas med vatten och tvättmedel om inte tillverkaren rekommenderar annat. Vi undviker kemtvätt av mattor då vi anser att kemtvätt är inte en hälsosam mattvättsmetod.

Vad kostar det för transport?

Transportering av mattor kostar absolut ingenting för dig som bor i Djursholm när du beställer mattvätt hos oss Renamattan.

Mattorna som hämtas i Djursholm från adressen märks med etikett med serienummer och du får inlämningskvitto med samma serienummer som finns på mattan. Din matta levereras efter tvätt inplastad och 100% ren. Du betalar ingenting för frakten för mattvätt i Djursholm även om hämtnings- och lämningsadresserna är olika .

Möbeltvätt Djursholm, rena möbler, rimliga priser.

Möbeltvätt Djursholm erbjuder dig rengöring av soffa, fåtölj eller säng hemma hos dig med professionella maskiner och tvättmedel. Snabb och effektiv tvätt med rimliga priser. Ingen start avgift tas för möbeltvätt som görs i Lidingö, Täby, Djursholm, Åkersberga, Bromma, Årsta, Nacka och hela Stockholm.

Möbler som har några år på nacken blir fulla av damm, smuts och kvalster. Med rätt tvättmetod kan man få bort all smuts från möbeln. Vi använder professionella redskap och tvättmedel så att vi kan garantera dig bästa resultat.

Vill du veta hur mattvätt i Djursholm går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätt i Djursholm går till? Se video.

Besöksadress

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande