Danderyd

Professionell och miljövänlig Mattvätt i Danderyd

Vi gör mattvättandet superenkelt för dig som bor i Danderyd. Du beställer, vi hämtar, tvättar och levererar tillbaka din matta till din dörr och du betalar ingenting för transport. Renamattan mattvätt med många års erfarenhet är alltid uppdaterad med nyheter och maskiner inom mattvättsbranchen.

Lösa mattor och även heltäckningsmattor åt både privatpersoner och företag tvättas med stor noggrannhet. Vi anpassar tvätten efter mattans material. Möbeltvätt i Danderyd görs på plats med moderna maskiner och professionella tvättmedel.

Hur ska jag bevara min matta?

Så går det till att bevara din matta på rätt sätt. Du ska bevara din matta rullad, gärna på en torr och sval plats, undvik helst källare och vind eftersom dessa utrymmen lättare drar till sig skadedjur. Eftersom mattor tillverkas av naturliga material, utan gifter, ökar risken för skadedjur. Undvik också att exponera mattorna för direkt solljus som kan bleka dem.

Rulla ihop mattan försiktigt med luggen inåt, gärna runt ett papprör, så att det inte uppstår några veck. Lägg ner lite malkulor som extra skydd mot skadedjur. Knyt därefter ett par band runt mattan så att den inte rullas upp. Emballera mattan väl, gärna ett par större plastsäckar över och förslut ändarna väl med tejp. Ta fram mattan minst var tredje månad för att rulla ut och dammsuga den. Du bör också kontrollera mattan noga så att inga skadedjur letat sig in i luggen, lägg även i fler malkulor eftersom dessa tappar effekt med tiden.

Viktigt att tänka på är att mattan under inga omständigheter får vara fuktig eller blöt när du rullar ihop den för förvaring. Tänk också på att inte förvara mattan stående, då den riskerar att tappa formen. Behöver du förvara mattan i en källare, tänk på att inte lägga den direkt på betonggolvet som kan vara fuktigt, lägg istället ett par brädor under så att mattan kommer upp en bit.

Vill du veta hur mattvätt i Danderyd går till? Se video.

Vill du veta hur möbeltvätt i Danderyd går till? Se video.

Besöksadress

Telefon: 08 550 13766

Mobil076 06 21532

Mail: info@renamattan.se

Beställning

Snabbmeddelande