Möbeltvätt Eskilstuna

Möbeltvätt Eskilstuna miljövänlig tvätt med rimliga priser.

Så här går möbeltvätten. Se video.

Vi erbjuder Möbeltvätt i hela Eskilstuna och rengör din soffa, fåtölj eller säng hemma hos dig med professionella maskiner och tvättmedel. Snabb och effektiv tvätt med rimliga priser.

En soffa som har några år på nacken blir fulla av damm, smuts och kvalster. Med rätt tvättmetod kan man få bort all smuts från möbeln. Vi använder professionella redskap och tvättmedel så att vi kan garantera dig bästa resultat.

Val av tvättmedel och redskap är avgörande inom möbeltvättsbranschen eftersom val av fel tvättmedel kan orsaka allergiska reaktioner och utslag och även kan förstöra tyget på möblerna. Vi använder oss av en våtdammsugare som har rejäl sugkraft och sköljningsförmåga som säkerställer att allt tvättmedel och eventuella fläckborttagningsmedel är borta från tyget.

Har du frågor eller funderingar om möbeltvätt eller mattvätt i Eskilstuna, Strängnäs, Västerås, Uppsala, Enköping? Tveka inte att kontakta oss. Vi utför även ångtvätt av möbler om så önskas. Observera att alla möbler tål inte ångtvätt, fråga gärna oss vilken tvättmetod är lämplig för din möbel. Du som bor i Eskilstuna och behöver möbeltvätt kan kontakta oss genom att ringa oss eller via webben.

Skumtvätt är det mest effektiva och hälsosamma sättet att rengöra möbler.
  •  Innan vi väljer tvättmedel så går vi igenom din möbel.
  •  Vi täcker ditt golv med plast om det behövs.
  •  Vi sprutar på tvättmedlet i form av skum, då det tränger in sig i tyget och trycker ut smutsen på ett mycket effektivt sätt.
  •  Vi borstar in tvättmedlet med hjälp av en motordriven borste.
  •  Med hjälp av en kraftfull möbeltvättsmaskin sköljer vi sedan av tyget väl.
  •  Till slut impregnerar vi tyget (tillval).
Professionell möbeltvätt med hembesök

Att tvätta möblerna på plats minimerar riskerna att skada dom under transport och du som kund slipper transport kostnader.
Vi på Renamattan vill säkerställa korrekt hantering vid mattvätt och möbeltvätt för att minimera risken för smittspridning bland våra kunder och personal. Vi har nu skärpt våra hygienrutiner och ändrat val av tvättmedel som är effektivare och fortfarande skonsamma för miljön. Vid mattvätt och möbeltvätt minimerar vi risken för direkt kontaktsmitta genom att kontinuerligt tvätta händer noggrant med tvål, vatten och handdesinfektion. Vi hoppas genom våra åtgärder att du skall känna trygghet i att anlita oss för mattvätt och möbeltvätt.

Alla våra tvättmedel är svanenmärkta.

Fåtölj
750 kr
Möbeltvätt Priser
Boka Online
Hörnsoffa
1650 kr
Möbeltvätt Priser
Boka Online

Soffrengöring 2-sits
950 kr
Möbeltvätt Priser
Boka Online
Soffrengöring 3-sits
1250 kr
Möbeltvätt Priser
Boka Online


Möbeltvätt Stockholm

Vi finns för dig i hela storstockholm.


Kontakta Oss

info@renamattan.se
08 550 137 66

Boka Online
Meddelande